header

Schuur familie Groot in uitvoering

lokatie
Oosterstraat 1, Noord Scharwoude
architect
Stan van Kol Architect
adviezen constructie
Adviesbureau A. Harder bv, Broek op Langedijk
adviezen energie en bouwbesluit
Earth energieadvies, Boskoop
opdrachtgever
Familie Groot
aannemer
Pronk Bouw BV, Warmenhuizen
ontwerp
2010-2013
uitvoering schuur
2013

De familie Groot woont op de hoek van de Achterburggracht en één van de dwarsverbindingen van de dorpsstraat in het centrum van Noord Scharwoude. Zij willen daar heel lang blijven wonen. Om een toekomst bestendige woning te krijgen willen ze de bestaande jaren 20 woning slopen en er een grotere woning in dezelfde stijl voor terugbouwen. Bovendien vroegen ze om een onderhoudsvrij en bijzonder energiezuinig ontwerp.
Achter in de tuin komt een grote schuur. Deze is nu in uitvoering. De woning volgt over enkele jaren.

gevels

Fotos van de bouw

R0013689b

R0013681b1

zuidgevel1

verdieping

oostgevel

spanten2

verdiepingsvloer1a

binnenbladen1

Detweeuitvoerders

vloer

kraanmachinist1

funderingstorten

heien

slopen